1. februar 2021

kl. 11:20 Vi startet en ny uke med nye eventyr i skogen på Lambertseter, med Lykke og Chica. I dag fikk de også med seg en hane i hønsehuset i form av Loco.

I dag var det Lykke som igjen fikk litt ekstra oppmerksomhet siden hun var nok en gang i det litt ekstra viltre hjørnet. Chica taklet det svært bra og holdt på med sine egne ting i stedet for å irritere seg over den litt unge og vimsete border collien. Loco har også lært seg gjennom de turene han har hatt med Lykke at selv om hun inviterer til lek er det ikke nødvendigvis alt tid at den invitasjonen er til ham. Lykke har dog blitt flinkere til å tillate at de andre kan la seg rive litt med og i stedet for å gå rett på kjeft prøver hun ofte å heller skaffe seg litt mer avstand.

kl. 13:15 Dagens siste økt var med Daisy, Killi og Knut. Det ble en ganske fartsfylt tur der 2 og 2 av hundene fikk muligheten til å løpe og leke sammen. Unntaket var jo Whippet brødrene som inntil videre ikke får lov til å være løse sammen siden det er fort gjort å miste helt kontrollen på gutta. Knut er uten tvil den av brødrene som er flinkest til å ikke få helt anfall av å se på storebroren ha det litt gøy uten han selv. Killi derimot høres ut som at hele verden hans har falt i grus de gangene han ser Knut leke med noen andre eller generelt bare løpe for seg selv.

Mot slutten av turen fikk Daisy litt ekstra oppmerksomhet mens Killi og Knut fikk roe seg litt ned i buret. Vi hadde litt sitt og bli trening med lek involvert der jeg plasserte Daisy i sitt bak bilen, en stein eller noe lignende. For at jeg deretter selv løp og gjemte meg bak ett eller annet. Neste er å kalle inn Daisy for enkelt og greit bare la henne finne ut av hvor jeg er med hjelp av syn og luktesans. Veldig artig lek og spesielt gøy når man ser at hundene kobler på snuta og begynner å bruke noe som heter aske-teorien.