5. februar 2021

11:30 – Og der var plutselig ukens siste turdag i gang og vi startet dagens eventyr med Sako, Queenie og Loco på Bøler.

Økten startet på mer eller mindre samme måte som de siste rundene våre, der jeg bandt fast Loco og Queenie i hver sin stolpe, mens jeg jobbet meg fram og tilbake med Sako. Han var noe mer vimsete i dag så vi fikk ikke samarbeidet like godt på plass denne gangen, men sånn er det jo av og til.

Selv om Sako var noen mer sprudlete i dag og kontakten ikke var helt på G, så var likevel fremtoningen mot de andre hundene mildere enn de 2 siste turene våre. Derfor avsluttet vi dagens økt med en koselig liten spasertur med hele gjengen. Vi har gjort dette tidligere med bare Sako og Queenie og da har det vært en smule utfordrende å håndtere Sako ettersom han bare har ønsket å herje med Queenie underveis. I dag var det andre boller og Sako klarte å heller bare nyte turen uten å være overdrevent fiksert på de andre firbeinte. Det førte jo til at selv Loco som tidligere har hatt lite til overs var denne ivrige bulldoggen faktisk ga litt positiv respons da Sako inviterte til lek på slutten av turen.

13:15 – Uken ble også denne gangen avsluttet med Killi, Knut og Polly, og en nydelig runde i solskinnet i Østmarka.

Denne gjengen var som alltid svært klar for fart og spenning og det ble det jo selvsagt litt av i dag siden det tross alt er fredag. Polly fikk være den første til å slippes litt løs ettersom jeg tør påstå at hun har den sikreste innkallingen av denne trioen. Senere fikk Killi slippe ut av båndet etter at han hadde klart å riste av seg litt energi og viste at han var i samarbeidsvillige hjørnet i dag også. Knut på sin side fikk i dag ikke muligheten til å smake på friheten og «spre vingene» idag ettersom det virker som Polly kanskje lukter litt ekstra godt om dagen og Knut hadde derfor bare en ting i hodet virket det som.

Vi fikk uansett avsluttet uken med en fantastisk koselig tur i strålende vær i snødekt skog, kan ikke bli særlig mye bedre enn det.