17. februar 2021

kl. 11.00: Onsdagen ble startet med Marlie, Killi, Knut og Minni i Østmarka i nydelig snøvær. Det var i ekstase over å se at Minni skulle bli med på nok en tur. Og at hun derfor enda en gang hadde noen å kunne leke og herje litt med.

Med snøen som lavet ned så ble jo også Knut litt ekstra sprellette i dag. Nå var han heldigvis ikke så oppspilt at rullegardina gikk ned så selv om han var litt ekstra vilter i dag så hørte han ihvertfall etter når han hørte navnet sitt. Kelly var også i det lekne hjørnet i dag og det vil jeg tro vær fordi mini også var med.

Mye av dagens tur gikk derfor på å jobbe med å kunne holde stemningen litt nede og ikke la det gå helt over styr. Der var Minni litt flink til å bidra, spesielt når det gjaldt Knut. Han lå til tider som en igle på Minni og selv om hun har relativt god tålmodighet så går jo den tom en og annen gang, så derfor fikk Knut seg noen små karameller gjennom turen og det har han fortsatt veldig «godt» av.

kl. 13.20: Dagen ble avsluttet med Dio, Rocky og Tira i Østmarka der vi på nytt vandret ut fra parkeringen ved Skullerudstua. Her er det flere kule områder som jeg hadde glemt at eksisterte, så det blir nok flere runder her i fremtiden.

Rocky var i svært lekent humør i dag og trippet spent på labbene fra start til slutt. Det blei jo da selvfølgelig under turen gjentatte forsøk til å by opp til lek med både Tira og Dio, men her var det dessverre dårlig respons. Jeg prøvde selv å leke litt med den svært glade krabaten, men her var det bare lek med andre firbeite som var på dagsplanen.

For Tira sin del ble det litt kadaver disiplin under dagens runde, og det er fordi hun har prøvd å ta seg litt friheter de siste 2 turene så nå skal vi jobbe med å komme tilbake til gamle rutiner. Lydig er hun for så vidt alltid, men det er  responsen på kommandoer som har dabbet av litt så det må vi selvsagt få tilbake.

Dio var litt daff i dag og gikk med nebbet senket store deler av turen. Nå kan jo det selvsagt være fordi han synes det var litt høy snø i dag, men jeg har jo sett ham brøyte seg gjennom høyere snøfonner tidligere så det tror jeg ikke er grunnen. Så her ser det rett og slett ut til at han bare hadde en litt dårlig dag. Han var derfor litt ekstra gretten på Rocky de gangene han prøvde å by opp til lek og dans fordi det hadde jo Dio tross alt ikke tid eller humør til i dag. Da hørte han likevel godt etter så vi fikk kommet oss gjennom turen uten problemer.