Tema-kurs

Klar for å styrke båndet med din firbeinte venn? 

Vi vet at hver hund og eier er unik, derfor har vi skapt tre spesialiserte minikurs som dekker ulike behov og utfordringer. Enten du ønsker å forbedre hverdagslydigheten, mestre samarbeidet eller nyte stressfrie turer, har vi kurset som passer perfekt for dere! 

Vi skaper et trygt og positivt læringsmiljø hvor både du og hunden din kan trives og utvikle dere sammen.

Lek og Forsterking

Leter du etter en morsom og effektiv måte å trene hunden din på? Da er vårt nye mini-hundekurs «Lek & Forsterkning» perfekt for deg!

I løpet av to kvelder lærer du hvordan du kan bruke lek og positive forsterkere for å motivere og trene hunden din. Dette er en fantastisk mulighet til å styrke båndet mellom deg og din firbente venn, samtidig som hunden din lærer viktige ferdigheter. Vi vil fokusere på å gjøre treningen til en positiv og givende opplevelse for begge parter, noe som vil gjøre det lettere for hunden din å lære og huske det den har lært.

Passer for:

Nyttig info

Full Fokus

Ønsker du et enda tettere bånd og bedre samarbeid med din firbente venn? Da er vårt nye mini-hundekurs «Full Fokus» midt i blinken for deg!

I dette kurset vil vi dykke dypere inn i kommunikasjonen mellom deg og hunden din. Lær hvordan du kan fange og holde hundens oppmerksomhet, selv i utfordrende omgivelser. Vi vil jobbe med målrettede øvelser og teknikker som styrker kontakten og samarbeidet dere imellom.

Passer for:

Nyttig info

Pent i Bånd

Er du lei av å bli dratt avgårde på tur, eller føler du at båndet skaper mer stress enn kos? Da er vårt nye mini-hundekurs «Pent i Bånd» løsningen du har ventet på!

I dette kurset vil vi lære deg effektive teknikker og strategier for å få hunden din til å gå pent og rolig ved din side. Vi fokuserer på positiv forsterkning og samarbeid, slik at turene blir en hyggelig opplevelse for både deg og din firbente venn.

Passer for:

Nyttig info

Påmelding